Over ons

Wij bieden u een online platform om te informeren, inspireren en in contact te komen met andere prikkers. Centraal onderwerp hierbij zijn de babies!

Alles over babies, sinds 2000

Sinds de oprichting in september 2000, geeft de Baby.startpagina.nl (aanvankelijk onder de naam baby.pagina.nl) een overzichtelijke weergave van links over babies.


Baby Prikbord, het begin...

Niet lang na de oprichting van startpagina.nl werd het Baby Prikbord opgericht, als onderdeel van de Baby.startpagina.nl. Jarenlang is het baby prikbord een zeer actief en succesvol prikbord geweest. Vanaf 1 oktober 2014 zijn alle oude prikborden op startpagina.nl gesloten.

Afbeelding Baby Prikbord september 2014

Nieuwe Baby Prikbord

Sinds halverwege september 2014, is het nieuwe Baby Prikbord live gegaan. Daarmee is een nieuw tijdperk aangebroken voor het Baby Prikbord. Een nieuwe start met een nieuw prikbord, voorzien van nieuwe mogelijkheden en een responsive design. Hierdoor is het nieuwe Baby Prikbord niet alleen via de computer prettig te bekijken, maar ook via tablet en zelfs met uw mobiele telefoon. Wij bieden u een online platform om te informeren, inspireren en in contact te komen en blijven met andere prikkers, waarbij babies steeds het onderwerp zijn!

Baby Prikbord »

Afbeelding nieuwe Baby Prikbord op Babykring.nl van september 2014